Jewel Box Condo

Jewel Box Condo

The owner of this condo had an art collection that the entry foyer needed to provide display space for, and an underwhelming home office and den space begged for something more stunning. The den was transformed into a beautiful wood paneled library; the foyer was renovated to include a vaulted ceiling with mouldings to mimic the library paneling.  A new fireplace surround, wet bar, and bookcases were designed to create a central focus for the living room and a new buffet in the dining room united the style of all three spaces.  This project was completed by Joy Martin as the architect while at Choice Wood Company.  Joy Caccia acted as the client’s interior designer.

TATE-01.jpg
TATE-16.jpg
TATE-14.jpg
TATE-02.jpg
TATE-05.jpg
TATE-12.jpg
TATE-11.jpg
TATE-08.jpg